28.1.2017

Referenssi x3

Huomenta kaikki lukijat! 

Lauantain kunniaksi aurinkokin taitaa taas näyttäytyä meille ja Osuuskunta Visioona on työn touhussa myös viikonloppuisin. Tiimiyrittäjällä on kädet täynnä töitä myös arkipäivien ulkopuolella eikö? ;-)

Tässä postauksessa kerromme vain muutamasta toteutuneesta projektista. Olemme kuluneilla viikoilla aktiivisesti etsineet uusia projekteja keväälle ja tarkoitus on kehittää sekä kasvattaa Osuuskunta Visioonan toimintaa eteenpäin!

Lounea Oy
Osuuskuntamme toteutti Lounea Oy:lle mainosvideoita Älykodin lanseeraukseen liittyen. Videoissa seurattiin Älykoti- palvelua kokeilevia perheitä. Lisää videoita voit katsoa Osuuskunta Visioonan Youtube- kanavalta.

Spotttihulabaloo
Järjestimme keväällä 2016 lapsille suunnatun ilmaisen urheilutapahtuman Salon urheilipuistossa. Tapahtumassa pääsi kokeilemaan erilaisia urheilulajeja jalkapallosta cheerleadingiin. Lisää tietoa ja kuvia löydät tapahtuman Facebook-sivuilta.

White Party
Syksyllä 2016 toteutimme pikkujoulubileet Salossa yökerho Monacossa. Pukukoodi oli valkoinen ja yökerho oli koristeltu jouluisesti. Illan tähtiesiintyjäksi saatiin Tuomas kauhanen. Kävijöitä riitti yön pikkutunteihin asti ja tunnelma oli katossa! 


Lisää tietoa referensseistä löydät Osuuskunta Visioonan nettisivuilta

Aurinkoista viikonloppua kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti