12.5.2017

Vuosi melkein paketissa

Heippa kaikille!

Viikot vierivät eteenpäin kovaa tahtia ja kesä lähestyy hetki hetkeltä. Viimeiset treenit tältä vuodelta on pidetty ja nyt tiimin jäsenet jaksavat rehkiä vielä raporttien sekä portfolion kanssa. Aina keväällä ja syksyllä palautamme portfolion tekemistämme opinnoista, jolloin se täydentyy vuosi vuodelta.

Portfolio onkin tärkeä osa meidän oppimista ja siitä on varmasti hyötyä myös tulevaa työpaikkaa varten. Ihan vielä ei siis voi huokaista helpotuksesta, sillä tekemistä vielä riittää kuun loppuun asti. Ahkerimmat saivat koulutyönsä valmiiksi jo viime kuun lopussa ja pystyvät nyt rentoutumaan ennen tulevia kesätöitä. 

Suurin osa meistä on kesätöissä tai suorittaa kesällä työharjoittelun. Ihan muutama saattaa tehdä myös kesällä projekteja, joten kesä on meidän kannalta hieman hiljaisempaa aikaa. Takaisin sorvin ääreen palaamme taas lomien jälkeen syyskuussa - motivoituneimpina kuin koskaan!

Blogi jatkuu myös toukokuun lopulle asti, mutta sen jälkeen on luvassa ansaittu kesätauko. Tänään on paiskittu aamusta asti sen verran hommia, että allekirjoittanut lähtee nyt viikonlopunviettoon aurinkoiseen Turkuun. Hyvää viikonloppua kaikille! 



Mitkä ovat sinun suunnitelmasi viikonlopuksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti