24.3.2017

TeamUp! JKL 2017

Hyvää aurinkoista perjantaita ja alkavaa viikonloppua kaikille lukijoille!

Tänään pääsette lukemaan miten kaksi tiimimme jäsentä päätyivät viimeviikolla Jyväskylään ja miksi heidät sinne kutsuttiin. Paljastettakoon etukäteen, että kyseessä oli perinteinen tiimiyrittäjien verkostoitumistapahtuma, mutta mitä siellä oikein tehtiin? Tiimimme jäsenet Ida ja Karo olivat aktiivisia reissun suhteen, jolloin he pääsivät osaksi mielekästä tapahtumaa. He kertovat kyseisestä tapahtumasta nyt omin sanoin ja pian teille selviää mistä tässä onkaan oikein kyse!

Tapahtuma pähkinänkuoressa:
  • Jyväskylän Tiimiakatemiassa järjestettiin 16.-17.3. TeamUp!- tapahtuma, jossa kookontuivat yhteen tiimiyrittäjiä eri puolilta Suomea.
  • Salon Kampukselta lähtivät mukaan Imperia Groupin Marjo-Riitta ja Osuuskunta Visioonasta Ida ja Karoliina.
  • Salon retkiryhmään liittyivät myös Turun BisnesAkatemian tiimiyrittäjiä- ja valmentajia.
"Ensimmäinen päivä alkoi Turun rautatieasemalta jossa koko retkiryhmä kokoontui. Suuntana oli Tampereen välipysäkin kautta Jyväskylän matkakeskus. Junamatkan aikana tiimit tutustuivat toisiinsa, pohtivat matkan tavoitteita ja tutustuivat tapahtumapävän ohjelmaan".





"Tapahtuma alkoi Jyväskylässä klo 10.30 ja tapahtuman avasi tiimiakatemian perustaja, Johannes Partanen. Tervetuliais infon jälkeen siirryttiin workshoppeihin joihin jokainen oli jo ennakkoon ilmoittautunut. Salon tiimiläiset olivat kaikki valinneet Monkey Business' workshopin jossa pelattiin mielenmallipeliä. Mielenmallipeli osoittautui mukavaksi ja hyödylliuseksi työskentelytavaksi ja muutama korttipakka mielenmallipeliä lähti mukaan kotimatkalle.




"Lounaan ja vapaan verkostoitumisen jälkeen oli vuorossa päivän toinen workshop, jota säästöpankin Jaana Martikainen pohjusti lyhyellä tietoiskulla sijoittamisesta. Workshopissa pohdittiin myös omia ja osuuskunnan unelmia ja tavoitteita".





"Ensimmäisen päivän kruunasi yhteinen saunailta. Tiimiakatemian viereisessä rakennuksessa oli hienot puitteet illan viettoon ja yhteinen ilta alkoi noin kello 20. Antoisan mutta pitkän päivän jälkeen oli hienoa jutella muiden tiimiakatemialaisten kanssa rennommassa ilmapiirissä ja tutustua uusiin kasvoihin paremmin".




"TeamUpin toinen päivä starttasi aamulla klo 10. Aamu alkoi aloituspäivän ”highlighteja” muistellen, jonka jälkeen järjestäjät pitivät pienen pohjustuksen alkavalle päivälle".

"Noin klo. 11 alkoi päivän ensimmäinen ja ainoa keynote, jossa Vilma Mutka ja Anni Näremaa Mukamas Learning Designista kertoivat verkoston voimasta. Verkostot ovatkin arvokkainta mitä tiimiyrittäjällä tai valmentajalla voi olla, ja näitä nimenomaisia verkostoja lähdimme tapahtumaan kasvattamaankin!"




"Päivään mahtui myös yksi jättiworkshop, johon osallistuivat kaikki paikalle saapuneet tiimiyrittäjät ympäri Suomen. Aihe oli verkostoitumistapahtumalle ominainen: ”Verkoston voima! Mitä kaikkea voisin Tiimiakatemian verkoston kanssa oppia?". Pidimme tästä workshopista erittäin paljon, koska sen toteutus oli melko erilainen kuin aikaisemmissa workshopeissa, joihin olimme osallistuneet". 

"Workshopin ideana oli, että tiimiyrittäjät saivat ehdottaa jotain heidän mielestään tärkeää aihetta, josta sitten keskusteltiin pienemmissä ryhmissä. Keskusteluryhmän sai itse valita, oman kiinnostuksensa mukaan. Esimerkki aiheita olivat mm. ”Millaiset ovat hyvät treenit?” ja ”Miten voisimme lisätä yhteistyötä eri kaupunkien tiimiyrittäjien kesken?”.




"Workshopin jälkeen olikin jo lounastauko, jonka jälkeen suuntasimme projektimessuille. Messujen ideana oli, että tiimiyrittäjät esittelevät omia menneitä tai käynnissä olevia projektejaan omalla messupisteellään. Messut olivat erittäin mukavat ja saimme kuulla paljon erilaisista ja mielenkiintoisista projekteista".

"Projektimessujen jälkeen olikin jo tapahtuman ”clousauksen” aika, jonka jälkeen suuntasimme Jyväskylän rautatieasemalle. Ja näin kotimatkamme kohti Turkua sai alkaa".

"Tapahtuma oli erittäin onnistunut ja tunnelma paikan päällä aivan huikea! Saimme luotua paljon uusia tuttavuuksia ja laajennettua verkostojamme". Ida & Karoliina

Kiitos vielä kerran Jyväskylän Tiimiakatemialle hienosta tapahtumasta! 

Lue lisää tapahtumasta TÄÄLTÄ

Julkaisun kirjoittajat: Ida Laakkonen ja Karoliina Vaanela
Kuvat: Ida Laakkonen, Karoliina Vaanela ja Marjo-Riitta Reijonen
Toteutus: Iina Bergqvist










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti