7.4.2017

Huhtikuun ensimmäinen

Heippa lukijat!

Huhtikuu pyörähti käyntiin ja kovaa menoa mennään kesää kohti. Ilmat alkavat lämmetä kiitettävästi ja aurinkokin näyttäytyy vielä myöhään iltaan asti. Osuuskunta Visioona on täydessä touhussaan joka ikinen päivä ja paljon kaikkea on ehditty saamaan aikaan viikon aikana. Pyrimme päivittelemään tänne blogin puolelle kuulumisia viikoittain ja välillä on kiva kertoa ihan meidän jokapäiväisestä arjesta! 

Tällä viikolla olemme ehtineet pitää kahdet treenit, työstäneet projekteja, suunnittelleet tulevaa TYKYpäivää ja osa meistä pyörähti myös legendaarisissa Eerikinkadun Approissa, jotka järjestettiin eilen Turussa. Maanantaina pidimme siis treenit sijoittamisesta. Aihe oli erittäin mielenkiintoinen ja uusi meille kaikille, joten se tuli tarpeeseen. Joku meistä taisikin saada pienen kipinän sijoittamista kohtaan. Keskiviikkona jatkettiin hieman samalla aiheella, opittiin hyviä vinkkejä työnhakuun-, ja CV:n laadintaan sekä käytiin läpi LinkedIn-sovelluksen käyttöä. Ensi viikon treeneistä lisää myöhemmin!

Treenien lisäksi työstimme meneillään olevia projekteja ja myyntitiimi on vauhdikkaasti etsimässä uusia toteutettavia projekteja koko osuuskunnalle. Torstaina päästiinkiin verkostoitumaan muiden opiskelijoiden kanssa Eerikinkadun Approissa (tästä lisää myöhemmin) ja ilta oli erittäin onnistunut! Kaikkea kivaa tekemistä on siis mahtunut kuluvalle viikolle ja nyt lähdetään hyvillä mielin viikonlopun viettoon. Ensi viikolla jatketaan taas normaaliin tapaan treenien ja projektien merkeissä!

Kirjoitamme blogia joka kerta omasta näkökulmastamme ja meille saa ehdottomasti ehdottaa uusia ideoita blogiteksteihin, mikäli jokin projekti tai aihe herättää kiinnostusta. Jokainen idea ja palaute on meille kullanarvoinen!



Me toivotamme kaikille lukijoille aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti